22 Αυγούστου 2016

Εν πλω γέννησε 22χρονη Ρουμάνα - Νεκρό γεννήθηκε το έμβρυο


Εν πλω, στο καράβι του δρομολογίου Σαμοθράκη – Αλεξανδρούπολη, γέννησε μία 22χρονη κοπέλα υπήκοος Ρουμανίας, η οποία βρισκόταν στο νησί της Σαμοθράκης για διακοπές.
Η κοπέλα, στις 5 το απόγευμα της Κυριακής 21 Αυγούστου, 27 εβδομάδων έγκυος, με συνοδεία γιατρού διακομιζόταν, με αιμορραγία από την Σαμοθράκη στην Αλεξανδρούπολη αλλά κατά την διακομιδή της «μπήκε σε πρόωρο τοκετό» και γέννησε εντός του καραβιού.

Σε  επικοινωνία του e-evros.gr με τον Διοικητή του ΠΓΝΕ Αλεξανδρούπολης κ. Αδαμίδη Δημήτρη μας τόνισε πως η νεαρή είχε ενοχλήσεις και συσπάσεις από την Παρασκευή το απόγευμα τις οποίες και αγνόησε. Στο ιστορικό της ασθενούς υπήρχαν πολλές αποβολές.

Η εταιρία SAOS κάλεσε δια ανακοίνωσης το επιβατικό κοινό εάν υπάρχει κάποιος γιατρός που θα μπορούσε να βοηθήσει. Στο καράβι εκτός από το γιατρό που συνόδευε την έγκυο κοπέλα βρισκόταν τελικά σαν επιβάτες  2 γιατροί και 2 μαίες.

Το έμβρυο γεννήθηκε μαζί με τον σάκο του οποίου έγινε διάνοιξη και το έμβρυο βρέθηκε νεκρό. Ήταν τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο από το λαιμό. Διενεργήθηκε στο βρέφος προσπάθεια ανάνηψης από τους παρόντες ιατρούς με αρνητικά αποτελέσματα.
Ασθενοφόρο παρέλαβε από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης την άτυχη μητέρα όπου και τη  μεταφέρε στο ΠΓΝΕ Αλεξανδρούπολης όπου και νοσηλεύεται μέχρι αυτή τη στιγμή.

e-evros

Δεν υπάρχουν σχόλια: