31 Αυγούστου 2016

Σήμερα στην Αυγή: Έπεσε μαύρο στη Ν.Δ.

Εκθετος ο Κ. Μητσοτάκης από την εξέλιξη του διαγωνισμού αδειοδότησης - Κυβέρνηση - ΣΥΡΙΖΑ: Το τζάμπα πέθανε, να σταματήσει η Ν.Δ. να στηρίζει το καθεστώς ανομίας - Ανακοινώνονται το βράδυ οι πλειοδότες για τις τέσσερις άδειες λειτουργίας τηλεοπτικού σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας.
           
Σε αδιέξοδο και οδυνηρή θέση έχει περιέλθει η ηγεσία της Ν.Δ. με την επιμονή της να στηρίζει μέχρι την τελευταία στιγμή το παραθεσμικό σύστημα διαπλοκής που είχε στηθεί επί δεκαετίες με επίκεντρο τα μέσα ενημέρωσης, καθώς ο διαγωνισμός αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών ολοκληρώνεται ομαλώς αργά σήμερα το βράδυ με συνέπεια να διαμορφώνεται μια νέα πραγματικότητα πάνω σε στέρεες βάσεις.

Κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ κάλεσαν τη Ν.Δ. να δηλώσει ξεκάθαρα αν αναγνωρίζει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού ή θα επαναφέρει το καθεστώς αυθαιρεσίας και διαπλοκής επιστρέφοντας τα χρήματα που αποδίδουν στο Δημόσιο οι πλειοδότες.

Μηνύματα ενόχλησης προς την ηγεσία απέστειλαν, σύμφωνα με πληροφορίες, και επίδοξοι καναλάρχες που κινούνται στον χώρο της, γεγονός που την οδήγησε σε άτεχνες και καθόλου πειστικές κινήσεις αναδίπλωσης.

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: