10 Σεπτεμβρίου 2016

Πρόσληψη 14 μουσικών στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έναντι αντιτίμου, συνολικά δεκατεσσάρων (14) ατόμων για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Αλεξανδρούπολης του τρέχοντος εκπαιδευτικού έτους 2016-2017.



Οι υποψήφιοι των ως ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 23 έως 69 ετών.
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην 5 ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αλεξανδρούπολης, Λ. Δημοκρατίας 306, Τ.Κ. 68132, Αλεξανδρούπολη, απευθύνοντάς την στην Διεύθυνση Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών – Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, (τηλ. επικοινωνίας : 2551064162, 2551064163).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη εργάσιμη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε δύο (2) ημερήσιες εφημερίδες του νομού και της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου Αλεξανδρούπολης , του Δημοτικού Ωδείου και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.alexpolis.gr .
Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη εδώ.

e-evros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: