28 Σεπτεμβρίου 2016

Εγκρίθηκε από τη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα


Στην ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησαν ΝΔ, Χρυσή Αυγή, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ συμμετείχαν 293 βουλευτές. Υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισαν 152 βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ενώ καταψήφισαν 141 βουλευτές.

Εγκρίθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που ανοίγει το δρόμο για την εκταμίευση της δόσης των 2,8 δις ευρώ.

Στην ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησαν ΝΔ, Χρυσή Αυγή, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ συμμετείχαν 293 βουλευτές. Υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισαν 152 βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ενώ καταψήφισαν 141 βουλευτές από ΝΔ, Χρυσή Αυγή, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων και οι Στάθης Παναγούλης και Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Από την ψηφοφορία απουσίαζαν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ο πρ. πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και οι Γιάννης Τραγάκης και ο Βασίλης Κικίλιας από τη ΝΔ, ο ασθενής βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σέλτσας, και οι ανεξάρτητοι Νίκος Νικολόπουλος και Χάρης Θεοχάρης (απουσιάζει στις ΗΠΑ). Έστειλαν επιστολή με την ψήφο τους η οποία όμως δεν προσμετράται.

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: