2 Δεκεμβρίου 2016

Κατερίνα Σπιτάλα - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Ιδιαίτερα κρεμαστά με ενεργειακούς λίθους και διάφορες αλυσίδες : 

















Ενεργειακά βραχιολάκια με το τυχερό σας πέτρωμα :










Απλά κρεμαστά με ένα ενεργειακό λίθο:  













 Σκουλαρίκια με ενεργειακούς λίθους : 






Ενεργειακοί λίθοι και κρύσταλλοι σε πολύ μεγάλη ποικιλία. Μπορείτε να επιλέξετε μόνοι σας τα πετρώματα που σας αγγίζουν περισσότερο. Να μας ζητήσετε να σας φτιάξουμε το χειροποίητο κόσμημα ή τους πάρετε έτσι στην μορφή που είναι. Όλοι οι λίθοι είναι τρυπημένοι : 



















Επιπλέον, υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία με ενεργειακούς λίθους οι οποίοι δεν είναι τρυπημένοι. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην μορφή που είναι για καλή ενέργεια στο σπίτι, στο δωμάτιό σας, στο πορτοφόλι σας ως φυλακτό, για την συλλογή σας με πέτρες κ.τ.λ. 










Γενικότερα για τους πολύτιμος και ημιπολύτιμος λίθος και τους κρυστάλλους τους :
Κάθε κρύσταλλος, πολύτιμος και ημιπολύτιμος λίθος αποτελεί  ένα μοναδικό  έργο τέχνης δημιουργημένο από την μαεστρία της αυθεντίας της Μητέρας Φύσης. 

Από το μάγμα ή τον εσωτερικό πυρήνα της καρδιάς της Μάνας Γης, οι κρύσταλλοι, οι πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι ξεκίνησαν το ταξίδι της δημιουργίας τους μέσω ασύλληπτων γεωλογικών πιέσεων, τεράστιων εναλλαγών θερμοκρασιών, ισχυρής θέρμανσης και ψύξης, έως ότου να ολοκληρωθεί η άρτια τελική μορφή τους.

Φανταστείτε πως για να σχηματιστούν και να τελειοποιηθούν οι μορφές τους μπορεί και να χρειάστηκαν παραπάνω από  10.000 χιλιάδες χρόνια!

Η Μάνα  Φύση με την ανιδιοτελή της αγάπη, τους ζωγράφισε, τους έδωσε διάφορα γεωμετρικά σχήματα, περίεργα και περίτεχνα,  τους έβαψε, τους έκοψε, τους σύνδεσε μεταξύ τους αλλά και ΄΄φύσηξε΄΄ μέσα τους Ζωή ή αλλιώς Ενέργεια!

Ενσωμάτωσε μέσα τους μία πληροφορία, που όταν τους κοιτάζεις σε ελκύουν όλο και περισσότερο, που όταν τους αγγίζεις σου ψιθυρίζουν τρυφερά την μελωδία της απόλυτης αρμονίας και συμμετρίας του Σύμπαντος.
Που όταν τους τοποθετείς σε ένα μέρος, γύρω τους απλώνεται μια θετική ακτινοβολία αύρας, ευφορίας, ηρεμίας και ειρήνης! 

Η αγάπη μου για την ομορφιά τους και για την ευεργετική τους ενέργεια με έκαναν να πρωτοτυπήσω και να τους ενσωματώσω στο Ατελιέ Ομορφιάς , εργαστήριο Αισθητικής.


Στο Ατελιέ Ομορφιάς θα βρείτε τα δικά μου χειροποίητα κοσμήματα από κρεμαστά, βραχιόλια,  σκουλαρίκια και ως διακοσμητικά για το σπίτι, φυλακτά για το πορτοφόλι κ.τ.λ. 


Επιπλέον, για κάθε πέτρωμα που θα πάρετε σας δίνω εκτυπωμένο αναλυτικά το καρτελάκι του δωρεάν με τις πολύτιμες ιδιότητές τους. 



Επίσης σας ενημερώνω και προφορικά σχετικά με τις ευεργετικές τους ιδιότητες! 

Υπάρχουν λίθοι για προστασία,  αγάπη, αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής σας, ισχυροποίηση, επικοινωνία, εσωτερική μεταμόρφωση κ.α. Ακόμη για την ανάπλαση του συνδετικού ιστού του δέρματος (αντιγήρανση) καθώς και για αύξηση του μεταβολισμού του σώματός σας.  


Φορώντας λίθους ή τοποθετώντας τους στο σπίτι σας θα νιώσετε πως εκπέμπουν μια ευεργετική ενέργεια που θα σας χαρίσει μία αίσθηση ευφορίας και ειρήνης.


Εάν πάλι πιστεύετε πως οι λίθοι δεν έχουν ιδιότητες είναι απόλυτα σεβαστό. Μπορεί να σας αρέσει μόνο να τους φοράτε.  Παρόλο αυτά ο λίθος μπορεί να αποτελέσει για εσάς μια αποθήκη ψυχολογικής υποστήριξης και ενέργειας στις καταστάσεις της ζωής σας!

 






 














Οι Αρχαίοι Έλληνες και οι λίθοι. 
Οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν γνώστες των ιδιοτήτων των λίθων.  ΄΄Τα Λιθικά΄΄ που ανήκουν στα Αργοναυτικά του Ορφέα είναι κείμενα που διασώζονται ως και σήμερα και αποτελούν φανερή απόδειξη τις στενής σχέσης των αρχαίων Ελλήνων με την σοφία των πετρωμάτων. 
Επιπλέον,  τα περισσότερα απ’ τα ονόματα τους είναι βαπτισμένα από λέξεις της Αρχαίας Ελληνικής γλώσσας!

Πληροφορίες για τους λίθους 
Οι λίθοι προσφέρουν απλόχερα την αγάπη τους, που χαρακτηρίζεται ως αγάπη αυτοθυσίας προς τον άνθρωπο! Οι λίθοι σας προστατεύουν, σας ενδυναμώνουν και όπως συνηθίζεται να πιστεύεται σας  θεραπεύουν!

Κάθε  λίθος μπορεί να διαθέτει δονήσεις που χρειάζεστε στην συγκεκριμένη φάση της ζωής σας  για την εξισορρόπησή του σώματός σας ή και για περισσότερη ενέργεια.

Οι λίθοι είναι τα μέσα για να χτίσουμε μία γερή γέφυρα αρμονίας, μυαλού και σώματος καθώς και για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι! Μας βοηθούν να προχωρήσουμε στο μονοπάτι της  αυτογνωσίας μας.  Είναι αδύνατον να μας προσκαλέσουν κάτι αρνητικό αφού η αποστολή τους στον κόσμο αυτό είναι για να αφυπνίσουν τους ανθρώπους από την ΄΄λήθη΄΄ τους! 


Μπορείς να τους φοράς επάνω σου,  να τους κουβαλάς μέσα στο πορτοφόλι σου ως γούρι,  στην τσέπη ή στην τσάντα σου για προστασία. Μπορείς να τους έχεις πάνω στο κομοδίνο σου,  δίπλα στον υπολογιστή, στο σαλόνι σου,  ή και σε κάποια άλλη θέση που κρίνεις απαραίτητο.  

Διάλεξε τους λίθους που σε ελκύουν ακολουθώντας το ένστικτό σου. Αν δυσκολεύεσαι εγώ είμαι εδώ για να σε ενημερώσω και να σε βοηθήσω στην απόφαση σου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: