28 Δεκεμβρίου 2016

Σαμοθράκη - Κουκλοθέατρο "Ο μαθητευόμενος Μάγος"


“Ο μαθητευόμενος μάγος” (Μια διασκευή πάνω στο ομώνυμο παραμύθι του Γκαίτε)
  • Επειδή οι γιορτές χρειάζονται μαγεία... είμαστε στην ευχάριστη θέση ως ομάδα < Μα - Μα στη Σαμοθράκη> να ανακοινώσουμε ότι έρχεται η παιδική κουκλοθεατρική παράσταση της ομάδας <ΑΦΟΥ>, στη Χώρα Σαμοθράκης. 
  • Είναι μια παράσταση που διαπραγματεύεται την περιέργεια των παιδιών, την φιλία, την αξία της συνεργασίας, την υπευθυνότητα και το δικαίωμα των παιδιών στο γέλιο και την διασκέδαση. Τα παιδιά παίζουν ενεργό ρόλο στο κτίσιμο της ιστορίας. Η παράσταση διαδραματίζεται σε εντυπωσιακά σκηνικά με ιδιαίτερους μηχανισμούς, με ατμοσφαιρικούς φωτισμούς και πρωτότυπη μουσική που ενισχύει τα συναισθήματα των παιδιών. Οι κούκλες είναι όλες χειροποίητες, φτιαγμένες με πολύ μεράκι και αγάπη.
  • Η παράσταση είναι Δευτέρα 2/1 και 13:00 η ώρα, στο Πνευματικό κέντρο της Χώρας. Θα θέλαμε να ενημερώσετε και τις υπόλοιπες μαμάδες που δεν έχουν Facebook για να το δούνε όσο περισσότερα παιδάκια.
  • Η παράσταση περιοδεύει σε όλη την Θράκη και καταφέραμε να την φέρουμε και στο νησί μας, χάρη στη ομάδα <ΑΦΟΥ> που δέχτηκε τελευταία στιγμή να μας συμπεριλάβει στο πρόγραμμα της. Απευθύνεται: σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας και η διάρκεια είναι: 45’
  • Ευχαριστούμε, τoν Δήμο Σαμοθράκης, που μας παραχώρησε την αίθουσα και τον Π. Αποστολούδια, που είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει. Τον κ. Φ. Μανούση και την Saos Ferries, που θα μεταφέρουν δωρεάν τους συντελεστές, τον Μέγα Χορηγό κ. Γ. Μπατζικώστα (βενζινάδικο) και τον κ. Τάσο Τουφεξή (Μισάντρα, Χώρα), τον Γ. Γιαννέλο (ταβέρνα η Συνάντηση) για το φαγητό που θα παραχωρήσει στην ομάδα <ΑΦΟΥ> και τέλος την κα. Κριστιν Λανο Σαλαμανή, την κα. Νατάσσα Δομζαρίδου και την κα. Πολύμνια Γιαννέλου, που ανέλαβαν την εκτύπωση των αφισών της παράστασης.
  • Η είσοδος θα είναι δωρεάν!
  • Σας περιμένουμεεε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: