1 Απριλίου 2017

Let's do it Samothraki! - ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, στις 10.00 το πρωί στα Πλακάκια της Καμαριώτισσας μια δράση για όλη την οικογένεια: ΚΑΘΑΡΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

                                                    
 ​ Ο Σύλλογος «Βιώσιμη Σαμοθράκη» διοργανώνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, στις 10.00 το πρωί στα Πλακάκια της Καμαριώτισσας μια δράση για όλη την οικογένεια: ΚΑΘΑΡΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! 

Στους μεγάλους προτείνουμε να καθαρίσουμε μαζί, για μία ώρα, το κομμάτι της παραλίας της Καμαριώτισσας από το λιμανάκι μέχρι τον Άγιο Νικόλαο. Για τους μικρούς ετοιμάζαμε επιμορφωτικές κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά. Όλοι θα μάθουμε πολλά για την επαναχρησιμοποίηση ανακυκλώσιμων υλικών και μαζί, στο τέλος, θα δημιουργούμε το «Δέντρο της Γης» με τα περιβαλλοντικά μας μηνύματα.

Οι δράση πραγματοποιείτε κάθε χρόνο σε όλη την Ελλάδα, την ίδια μέρα και ώρα, με το  όνομα Let’s do it Greece!. Γι’αυτό το λόγο υπάρχει σχετική Υπουργική απόφαση που την στηρίζει και μέσα στα σχολεία με την συνεργασία των εκπαιδευτικών  (Υ.Α. Φ.16/2618/ 223019/Δ1 «Εβδομάδα Εθελοντισμού Let’s do it Greece»).

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, να συντονιστούμε μαζί με χιλιάδες εθελοντές σ’ όλη την Ελλάδα για να κάνουμε τον τόπο μας ακόμη πιο όμορφο και βιώσιμο.

Ελάτε έχοντας μαζί σας ένα καπέλο, ένα ζευγάρι γάντια και το παγουρίνο σας!!

Το Δ.Σ. της Βιώσιμης Σαμοθράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: