15 Μαΐου 2017

Μουσικό Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης: Μέχρι και τις 31 Μαΐου οι εγγραφές

Μέχρι και τις 31 του Μαϊου έχουν περιθώριο οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής για την Ά τάξη του Μουσικού Γυμνασίου της Αλεξανδρούπολης.

Η διαδικασία επιλογής για το νέο σχολικό έτος, θα διενεργηθεί από τις αρμόδιες επιτροπές οι οποίες θα οριστούν από τον Περιφερειακό Διευθυντή Α/θμιας και Β/μιας Εκπαίδευσης και θα πραγματο-ποιηθεί στις 19 του Ιουνίου, εξήγησε, στο Θρακη Νετ η Διευθλυντρια του Μουσικού Γυμνασίου, Ελένη Πλακωτή.

Αιτήσεις υποβάλλονται είτε επιτόπου στο κτίριο του σχολείου στην οδό Ηροδότου και Δήμητρας, είτε ηλεκτρονικά. Πέραν των κανονικών μαθημάτων που γίνονται σε όλα τα σχολεία, στο Μουσικό Γυμνάσιο, οι μαθητές, όπως είναι φυσικό διδάσκονται και μουσική, με αποτέλεσμα το ωράριο να είναι διευρυμένο.

Να τονίσουμε πως παρέχεται σίτιση στους μαθητές και δωρεάν μεταφορά των μαθητών από και προς το σπίτι τους, πρόσθεσε η Ελένη Πλακωτή, η οποία παράλληλα, κάλεσε όλους τους πολίτες να παραβρεθούν στις εκδηλώσεις που διοργανώνει το σχολείο για τα Ελευθέρια 2017 οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Θέατρο στις 12 και 24 Μαϊου.

e-evros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: