31 Μαΐου 2017

Δημοσχάκης - Κατάθεση Αναφοράς για τον χαρακτηρισμό του Κέντρου Υγείας Σαμοθράκης ως 'Άγονο Τύπου Α'

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΘΕΜΑ: Δεν χαρακτηρίζεται το Κ Υ Σαμοθράκης  ως Άγονο Τύπου Α' & αδικείται ! Κατάθεση Κοινοβουλευτικής Αναφοράς στο Προεδρείο της Βουλής .
 Σε συνέχεια της από 4/4/17 Γραπτής Ερώτησης του με αριθμό 4761 για ελλείψεις & λοιπά προβλήματα στο Κ Υ Σαμοθράκης ,ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αν. Δημοσχάκης, κατέθεσε στο προεδρείο της Βουλής επί πλέον, ανάλογη σχετική επιστολή του αναπληρωτή διευθυντή του  ως άνω Κέντρου Β.Σαββίδη , με θέμα τον μη χαρακτηρισμό του Κέντρου ως Άγονο Τύπου Α' !
Συγκεκριμένα στην επιστολή του ο κ. Σαββίδης γνωστοποιεί  ότι κατά την πρόσφατη τροποποίηση της αρ.Α2γ/οικ.43080/28-06-201(Β’/1919) Κ.Υ.Α με την οποία χαρακτηρίζονται 58 νέες Μονάδες   Υγείας ανά την επικράτεια (78 θέσεις ιατρικού προσωπικού) ως  Άγονες Τύπου Ά και πάλι δυστυχώς εξαιρείται & αδικείται κατάφωρα  το Κ Υ Σαμοθράκης.
Επίσης με την ίδια επιστολή αναδεικνύεται, λόγω έλλειψης προσωπικού,  η αδυναμία κάλυψης των εφημεριών του 24ώρου για αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών στο Νησί & μάλιστα ενόψει της Τουριστικής περιόδου !
 Επισυνάπτεται η σχετική επιστολή.
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: