24 Ιουνίου 2017

Σχεδόν καθημερινό φαινόμενο οι διακομιδές ασθενών με το Λιμενικό, από Σαμοθράκη - Αλεξανδρούπολη



Σχεδόν καθημερινό φαινόμενο είναι οι διακομιδές ασθενών από το νησί της Σαμοθράκης στην Αλεξανδρούπολη, με περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος.

Ενδεικτικά τις τελευταίες 10 ημέρες, από τις 13 Ιουνίου έως σήμερα 23 Ιουνίου τα άτομα που έχρηζαν άμεσης διακομιδής ήταν 6.
Αναλυτικά δείτε παρακάτω:
21 - 6:
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Καμαριώτισσας Σαμοθράκης στο λιμένα Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 79χρονη και 83χρονος, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
20 - 6:Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Καμαριώτισσας Σαμοθράκης στο λιμένα Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 61χρονος και 94χρονος, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
15 - 6:Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες χθες, από το λιμένα Καμαριώτισσας Σαμοθράκης στο λιμένα Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 73χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
13 - 6:
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε,  σήμερα,  παρακάτω διακομιδή ασθενούς, που έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: 75χρονη από το λιμένα Σαμοθράκης στο λιμένα Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Όλια Γκαντανίδου
e-evros

1 σχόλιο:

samothrakisnea2 είπε...

Ας ελπίσουμε ότι τώρα με την αναβάθμιση και της υγείας αλλά και της συγκοινωνίας στο νησί μας, τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Να ξεκουραστούν επιτέλους και τα πληρώματα του Λιμεναρχείου που τους χρωστάμε πολλά και τους ευχαριστούμε. Σπιτάλας Βασίλης