19 Ιουλίου 2017

Ο αστυνομικός σκύλος «μύρισε» 37χρονο Σαμοθρακίτη, που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών


Ο εκπαιδευμένος αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, «μύρισε» σήμερα το μεσημέρι στο λιμάνι της Καμαριώτισσσας έναν 37χρονο Σαμοθρακίτη, που συνελήφθη τελικά από τους άνδρες του  Γραφείου Ασφαλείας Λιμενικού της Σαμοθράκης, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα ποσότητας χασίς 170 γραμμαρίων.


Συγκεκριμένα και με βάση την ανακοίνωση του Λιμενικού: «Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη ένας 37χρονος, μεσημβρινές ώρες χθες, εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα Καμαριώτισσας ν. Σαμοθράκης. Ο ανωτέρω σε διενεργηθέντα έλεγχο από Ομάδα Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών της Λιμενικής Αρχής Καβάλας, παρέδωσε μία (01) χάρτινη συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 5,8 γραμμαρίων.

Ακολούθησε νομότυπη κατ΄ οίκον έρευνα στην οικία του ανωτέρω,  κατά τη διάρκεια της οποίας και μετά από υπόδειξη του συλληφθέντα βρέθηκαν:
α) ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 47,9 γραμμαρίων,
β) ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 29,7 γραμμαρίων,
γ) ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 87,1 γραμμαρίων και
δ) 7,5 δισκία με την ένδειξη XANAX.
Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Σαμοθράκης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες.
evros-news

Δεν υπάρχουν σχόλια: