19 Οκτωβρίου 2017

Ramada Plaza Thraki - «Food Tourism: A Piece Of Cake?»


ΔελτίοΤύπου

Το Respond On Demand, η Top tourism και το Ramada Plaza Thraki, υπό την αιγίδα της World Food Travel Association, συνδιοργανώνουν Διεθνές Workshop Γαστρονομικού Τουρισμού με θέμα: «Food Tourism: A Piece Of Cake?»

Αποστολή και στόχοςτηςWorld Food Travel Association (WFTA) είναι η δημιουργία του κατάλληλου επιχειρηματικού κλίματος για τη σύνδεση της γαστρονομίας με τον τουρισμό.
Οι ευκαιρίες που προσφέρει σε εκπαιδευτικό και συμβουλευτικό πεδίο καθώς και στο επίπεδο δικτύωσης, παρέχουν στους επαγγελματίες του τουρισμού και στους προορισμούς τη δυνατότητα να ενισχύσουν το brandingτου τόπου. Το γεγονός αυτό  οδηγεί σε αύξηση αφίξεων επισκεπτών, ενίσχυση του branding καθώς και υποστήριξη των εξαγωγών των τοπικών προϊόντων του κλάδου των τροφίμων και ποτών.

Κεντρικός ομιλητής του διεθνούς αυτού workshop θα είναι ο κος Erik Wolf, ιδρυτής της World Food Travel Association. Σημαντικοί ομιλητές από άλλες χώρες θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες,  τις γνώσεις και την εμπειρία τους από την εφαρμογή του γαστρονομικού τουρισμού.

Το workshop θα πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου 2018 στο Ramada Plaza Thraki, στην Αλεξανδρούπολη, στη Θράκη. Σύντομα θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα.

Για υποβολή υποψηφιοτήτων ομιλητών και ευκαιρίες χορηγιών μπορείτε να επικοινωνείτε στο director@respondondemand.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: