2 Σεπτεμβρίου 2019

Ποδαρικό στον νέο Δήμαρχο Σαμοθράκης από κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ



Την πρώτη του επίσκεψή δέχτηκε σήμερα ως Δήμαρχος της Σαμοθράκης ο Νίκος Γαλατούμος από κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ.

 Η επίσκεψη δεν ήταν απλά εθιμοτυπική αλλά και ουσιαστική. 

Η επικεφαλής του κλιμακίου βουλευτής κα. Θεοδώρα Αυγέρη και ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Έβρου κ. Σπύρος Δέδογλου, μετάφεραν τις ευχές του κόμματος για δύναμη και επιτυχία στο έργο του στον νέο Δήμαρχο. 

Ο Δήμαρχος αφού περιέγραψε τη σημερινή δύσκολη κατάσταση που παραλαμβάνει και που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα τόσο από τον ίδιο όσο και από το Νέο Δημοτικό Συμβούλιο, αναφέρθηκε επίσης και στις συναντήσεις του που είχε πρόσφατα με Υπουργούς και παράγοντες της Κυβέρνησης. Οι συναντήσεις του αυτές τον κάνουν να αισθάνεται αισιόδοξος, όμως όπως δήλωσε ενώ κάποιες από αυτές τις υποσχέσεις τρέχουν ήδη και πραγματοποιούνται, «για καμία από όλες αυτές τις υποσχέσεις που έλαβε, δεν έχει μέχρι αυτή τη στιγμή τίποτε χειροπιαστό, γραμμένο σε χαρτί».



Η υπεύθυνη εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ κ.α Θεοδώρα Αυγέρη καθώς και ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Έβρου κ. Σπύρος Δέδογλου, παρουσίασαν τις θέσεις - προτάσεις προς συζήτηση του κόμματος και δήλωσαν ότι θα είναι σε κάθε περίπτωση δίπλα και μαζί στο πολύπαθο μοναδικό νησί της Θράκης.

Ο Δήμαρχος τέλος, δήλωσε με έμφαση, ότι στο έργο του θα αξιοποιήσει όποιον θέλει και μπορεί να βοηθήσει το νησί και ότι σε κάθε περίπτωση δεν θα κάνει διακρίσεις "στους δικούς μας και στους άλλους". Δήλωσε επίσης ότι "μόνο όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να φέρουμε το νησί μας στο επίπεδο που του αξίζει".

Η επίσκεψη - συνάντηση εκτιμήθηκε από τον Δήμαρχο παραγωγική και χρήσιμη και ότι θα υπάρχει συνεχής επαφή.

Μετά την επίσκεψη με τον Δήμαρχο το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με δημότες και με κατοίκους του νησιού στο Πνευματικό Κέντρο όπου ακούστηκαν ενδιαφέρουσες κριτικές αλλά και απόψεις - προτάσεις.

*** Θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Σπιτάλας Βασίλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: