5 Απριλίου 2020

Εκτιμώ ότι όλοι αυτοί που υποτιμούσαν, σαμποτάριζαν και σαμποτάρουν ακόμη και σήμερα τη Δημόσια Υγεία θα το πληρώσουν στο μέλλον και πολιτικά και ίσως και ποινικά . . .


Μη νομίζουμε ότι μόνο η Ελληνική Δημοσιογραφία είναι καθοδηγούμενη και γι΄αυτό για κλάματα. Θυμόμαστε τις πρώτες μέρες του ΙΟΥ που όλα τα ΜΜΕ ντόπια και ξένα αλλά και πρωτοκλασάτοι επιστήμονες διατυμπάνιζαν ότι ο ιός γεννήθηκε από "νυχτερίδες και αράχνες και μυρμιγκοφάγους"; Σίγουρα το θυμόμαστε αφού μας έκαναν να το εμπεδώσουμε αρκούντως όλοι οι καλοπληρωμένοι παραπάνω ειδήμονες!
Έ λοιπόν μη φοβάστε δεν είναι έτσι! Από προχθές όλοι οι παραπάνω βαρυσήμαντοι ειδικοί (επιστήμονες και δημοσιογράφοι) επανέρχονται χωρίς ντροπή και μας ενημερώνουν με την ίδια σοβαρότητα ότι "ο ΙΟΣ δεν μεταδίδεται από τα ζώα και τα πτηνά στους ανθρώπους"!
Το τραγικό της όλης υπόθεσης είναι ότι τα λένε οι ίδιοι ακριβώς χωρίς να συνειδητοποιούν ότι από τα λεγόμενά τους κάθε φορά επηρεάζονται ανθρώπινες ζωές, κοινωνικές σχέσεις, τεράστιες εθνικές και άλλες πολιτικές και τέλος ανυπολόγιστες ακόμη οικονομικές επιπτώσεις!
Και για να δείξω και το "αλαλούμ" λέξη που τα ΜΜΕ στην Ελλάδα την ξέχασαν γενικώς μετά τις βουλευτικές εκλογές, έχει γίνει ξεκάθαρο ότι σε όλες τις επιλογές τους οι κυβερνώντες προτάσσουν το κέρδος και την οικονομία και όχι τους ανθρώπους!
Τέλος και κάποιες επιπλέον διαπιστώσεις που δεν μπορεί να τις διαψεύσει κανείς με επιχειρήματα.
- Οι "Μεγάλες Δυνάμεις" αποδείχτηκαν κατώτερες των περιστάσεων και απροετοίμαστες να αντιμετωπίσουν τέτοιες πανανθρώπινες θανατηφόρες επιδημίες!
- Σε όλες τις χώρες μικρές ή "Μεγάλες", τα κάστανα από τη φωτιά για την αντιμετώπιση της παγκόσμιας αυτής συγκυρίας επιφορτίστηκαν "να τα βγάλουν" τα Δημόσια Νοσοκομεία με το προσωπικό τους και τις υποδομές τους και γενικότερα "Η Δημόσια Υγεία".
Εκτιμώ ότι όλοι αυτοί που υποτιμούσαν, σαμποτάριζαν και σαμποτάρουν ακόμη και σήμερα τη Δημόσια Υγεία θα το πληρώσουν στο μέλλον και πολιτικά και ίσως και ποινικά . . .
Καλή εβδομάδα από αύριο και καλύτερες μέρες για ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Σπιτάλας Βασίλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: