27 Νοεμβρίου 2013

Ονειρική πρεμιέρα για την Running Team του Εθνικού


Μέσα σ’ ένα πολύ όμορφο τοπίο αλλά υπό αντίξοες συνθήκες λόγω της καταρρακτώδους βροχής, αγωνίσθηκαν οι αθλητές του Running Team, στον γνωστό δρόμο του Οχυρού Νυμφαίας Κομοτηνής. Η λάσπη ήταν κυρίαρχο στοιχείο σ’ όλη τη διαδρομή των 25,5 χλμ, αλλά και αυτή των 8χλμ. Παρόλα αυτά οι αθλητές του Running ολοκλήρωσαν με μεγάλη αγωνιστικότητα τον δύσκολο αγώνα. Στην μεγάλη διαδρομή των 25,5χλμ συμμετείχαν ο Χρήστος Γιαννακάκης και οι Γιώργος και Γιάννης Τραβασάρος. Στην μικρή διαδρομή των 8χλμ συμμετείχαν ο Νίκος Μανδάνης, Αντώνης Κουφός, Γιώργος Χατζηβασιλείου, Χρήστος Κοντάρας και Απόστολος Γκάτζιος.
Ο Γιώργος Χατζηβασιλείου ήταν 3ος στην κατηγορία άνω των 50 ετών, ενώ η ομάδα του Running κέρδισε το ομαδικό. Οι περισσότεροι αθλητές του Running ήταν στην πρώτη 16άδα, παρόλο που κάποιοι έτρεχαν για ώρα σε λάθος διαδρομή, με αποτέλεσμα να χάσουν και θέσεις.
Σημασία σε τέτοιους αγώνες έχει η συμμετοχή και ο τερματισμός.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους.
Πρώτη θέση για τον Παύλο Αποστολίδη στις Σέρρες.
Γουρλίδικη η πρώτη εμφάνιση με την φανέλα του Running Team Εθνικού, του 23χρονου αθλητή από την Θεσ/νίκη Παύλου Αποστολίδη. Στον αγώνα 5300μ. στις Σέρρες ήταν πρώτος, με μεγάλη εμπειρία στο να κερδίζει τέτοιους αγώνες.
Καλή συνέχεια στον Παύλο και καλορίζικος.
Ο Πέτρος Λούδος συμμετείχε στον αγώνα της ΣΔΥΑ
Παρά την καταρακτώδη βροχή ο Πέτρος Λούδος συμμετείχε με επιτυχία στον αγώνα της ΣΔΥΑ των 10000μ, κάνοντας ατομικό ρεκόρ. Ο Λούδος ζει στην Αθήνα και γυμνάζεται υπό τις οδηγίες του γνωστού δρομέα-προπονητή αποστάσεων Δημήτρη Κεχαγιόγλου.
News-Admin
ΓΝΩΜΗ http://www.gnomionline.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: