30 Δεκεμβρίου 2013

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

                                    

Φεύγει μια δύσκολη χρονιά που μας βρίσκει όλους τους Έλληνες εθνικά, οικονομικά και ψυχολογικά λαβωμένους και θυμωμένους.
 
Η κρίση των τελευταίων χρόνων και ιδιαίτερα αυτής της χρονιάς που φεύγει, δεν "χτύπησε" το ίδιο όλους τους Έλληνες και όλες τις κοινωνικές τάξεις Κάποιοι την πλήρωσαν περισσότερο.

Η νέα γενιά, το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας μας την πλήρωσε την πληρώνει και δυστυχώς θα την πληρώνει για πολλά χρόνια ακόμη!

Η χιλιάδων χρόνων ιστορία μας πρέπει να είναι για όλους μας η μεγάλη πηγή δύναμης από όπου μπορούμε να διδαχθούμε αλλά και να αντλήσουμε θάρρος και αισιοδοξία.

Κάνοντας έναν απολογισμό ο καθένας μας με αφορμή το τέλος του χρόνου που φεύγει, τόσο για την προσωπική μας ζωή και συμπεριφορά όσο και για την συλλογική, μπορούμε να διδαχθούμε από τις επιλογές μας τα λάθη μας και τις εμπειρίες μας και να βγάλουμε τα προσωπικά και τα συλλογικά μας συμπεράσματα για τον τρόπο ζωής μας.

Σε ότι αφορά τις πολιτικές μας επιλογές να θυμόμαστε ότι "κάθε λαός έχει τις ηγεσίες και τους ηγέτες που του αξίζουν"!

Ειδικότερα για τη Σαμοθράκη μας, εύχομαι η νέα χρονιά και όλα τα επόμενα χρόνια που θα ακολουθήσουν να είναι αντάξια της ιστορίας της, του πολιτισμού της, της φυσικής της ομορφιάς, των δυνατοτήτων της και των ανθρώπων της.

Εύχομαι σε όλους μας ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία, με καλή διάθεση, με αισιοδοξία, με συλλογική προσπάθεια και με επιτυχίες στους στόχους μας.

Σπιτάλας Βασίλης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κ. Σπιτάλα
Χρόνια πολλά σε σας προσωπικά και στο blog σας. Σας ευχαριστούμε για την συμβολή σας στην ενημέρωση και μπράβο σας για την προσπάθεια.
Χρόνια πολλά και σε όλους τους επισκέπτες του samothrakisnea2.
Καλή χρονιά.
Ένας τακτικός σας επισκέπτης και φίλος σας

Ανώνυμος είπε...

KYRIE BASILI XRONIA SOY POLLA.
NA EISAI KALA KAI NA BOHUAS TH
SAMOURAKH MAS. OLOI MEXRI SHMERA
MAS KOROIDEBOUN.