31 Ιανουαρίου 2014

H Ρένα Δούρου υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής - Ο Γ.Σακελλαρίδης για το Δήμο Αθηναίων


H Ρένα Δούρου υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής
H Ρένα Δούρου με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα   (Φωτογραφία:  Phasma )
Τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη για τη θέση του υποψηφίου δημάρχου Αθήνας και τη Ρένα Δούρου για τη θέση του περιφερειάρχη Αττικής, πρότεινε πριν από λίγο, στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας.

Ο 34χρονος Γαβριήλ Σακελλαρίδης (αριστερά) είναι οικονομολόγος, µέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Επιτροπής Οικονομικών του κόμματος.

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζει με θέμα την προετοιμασία και την επιλογή των υποψηφίων για τους μεγάλους δήμους και τις 13 περιφέρειες της χώρας.

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η επικράτηση σε τουλάχιστον δύο ή τρεις περιφέρειες και ταυτόχρονα οι εκλογικοί συνδυασμοί που θα στηρίξει να είναι και στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Στο πλαίσιο αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να εντάξει στην εκλογική μάχη κεντρικά στελέχη του κόμματος.

Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν από την Κεντρική Επιτροπή που θα συνεδριάσει το Σαββατοκύριακο. Οι εργασίες θα ανοίξουν το Σάββατο στις 11 π.μ. με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Στην περιφέρεια Πελοποννήσου προεξοφλείται η υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη, στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη του Κώστα Μορφίδη, στην Ήπειρο της Όλγας Γεροβασίλη, στη Δυτική Ελλάδα του Βασίλη Χατζηλάμπρου στη Στερεά Ελλάδα του Βαγγέλη Αποστόλου, ενώ η Ηρώ Διώτη φαίνεται πως θα είναι υποψήφια στη Θεσσαλία.

Για το Δήμο Πειραιά ακούγεται το όνομα του βουλευτή Α' Πειραιά Θοδωρή Δρίτσα και για το Δήμο Θεσσαλονίκης εκείνο του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη» Τριαντάφυλλου Μηταφίδη.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: