1 Φεβρουαρίου 2014

Α. Τσίπρας: "Η ανατροπή των μνημονίων είναι επι θύραις"

  •           Α. Τσίπρας: "Η ανατροπή των μνημονίων είναι επι θύραις"
Μήνυμα νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές έστειλε ο κ. Αλέξης Τσίπρας στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής εκτοξεύοντας παράλληλα σφοδρή προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Είπε ότι η ανατροπή των Μνημιονίων είναι “επι θύραις”, πως “οι μέρες της αφθονίας” της κυβέρνησης και “της ολιγαρχίας που εκπροσωπούν” είναι μετρημένες.

Υποστήριξε ότι για την πλειοψηφία του λαού “ο μόνος δρόμος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ” ενώ έστειλε μήνυμα προς “ τις δυνάμεις του μνημονίου, της συντήρησης, της διαπλοκής και της οικονομικής ολιγαρχίας” λέγοντας πως “Γι' αυτούς ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ελλάδα, το φάντασμα του ΣΥΡΙΖΑ”.

Είπε ότι ο πρωθυπουργός βρίσκεται στα “πρόθυρα νευρικής κρίσης” και σε “πανικό και απόγνωση” υποστηρίζοντας ότι η ΚΟ της ΝΔ “ αποσυντίθεται κάτω από το βάρος της μνημονιακής πολιτικής”. Εκτίμησε ότι οι εθνικές εκλογές θα έρθουν συντομότερα απο το 2016 καθώς – όπως είπε - “οι ευρωεκλογές και οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι μια ολοκληρωτική πολιτική καταστροφή για τα κόμματα της συγκυβέρνησης”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στις πρόσφατες συναντήσεις του με το προεδρείο του ΣτΕ και τις εισαγγελείς της Διαφθοράς σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι “ένα φθαρμένο και γερασμένο πολιτικό σύστημα, σε αγαστή συνεργασία με μια κρατικοδίαιτη και διεφθαρμένη οικονομική ελίτ, οδήγησαν την Ελλάδα και τους ανθρώπους της στη σημερινή τραγωδία. Και εμείς δεν ζητάμε, ούτε υποσχόμαστε εκδίκηση -σε καμιά περίπτωση. Ζητάμε μαζί με όλους τους Έλληνες δικαιοσύνη. Και δεσμευόμαστε για δικαιοσύνη”.


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://gr.news.yahoo.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: