13 Μαρτίου 2014

Βενιζέλος: Ρεαλιστική μια συμφωνία με την τρόικα μέχρι την Κυριακή

Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου

Βενιζέλος: Ρεαλιστική μια συμφωνία με την τρόικα μέχρι την Κυριακή

Δίωρη συνάντηση είχαν την Πέμπτη στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος με αντικείμενο τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Βενιζέλος εκτίμησε πως είναι ρεαλιστική μια συμφωνία μέχρι την Κυριακή.

Νωρίτερα, ολοκληρώθηκε δίωρη συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με την τρόικα. «Πάμε να τα βρούμε, παρά να τα σπάσουμε», δήλωσε κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών, αμέσως μετά.

«Στόχος είναι να κλείσουμε την Κυριακή. Θα δουλεύουμε νυχθημερόν. Ο χρόνος πιέζει και τους δύο. Δεν έχουμε μόνον εμείς να χάσουμε, έχουν να χάσουν και εκείνοι» πρόσθεσε ο ίδιος παράγοντας.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο στέλεχος, οι επικεφαλής της τρόικας ήρθαν στην Αθήνα με το αναθεωρημένο κείμενο συμφωνίας και όλα τα θέματα τέθηκαν εξ αρχής στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής θα υπάρχουν, στο υπουργείο Οικονομικών, διαδοχικές συναντήσεις των επικεφαλής της τρόικας με τους υπουργούς που εμπλέκονται στη διαπραγμάτευση.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: