30 Απριλίου 2014

Το αδιαχώρητο για τα δωρεάν προϊόντα από τους παραγωγούς λαϊκών

           Σε επτά σημεία της Αττικής

       Το αδιαχώρητο για τα δωρεάν προϊόντα από τους παραγωγούς λαϊκών

Ουρές σχηματίστηκαν από νωρίς το πρωί της Τετάρτης στα σημεία, σε επτά περιοχές
της Αττικής, όπου οι παραγωγοί λαϊκών αγορών μοίραζαν δωρεάν τα προϊόντα τους
στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων κατά του σχεδίου νόμου, που προωθεί το υπουργείο
Ανάπτυξης.
Ο συνωστισμός ήταν μεγάλος και δημιουργήθηκε σημαντικό πρόβλημα και στη κυκλοφορία των αυτοκινήτων στους παρακείμενους δρόμους, όπου πραγματοποιήθηκε η διανομή προϊόντων.

Στη λαϊκή αγορά του Κολωνού, ο πάγκος που έστησαν οι παραγωγοί έπεσε από την πίεση του κόσμου να πάρει τα δωρεάν φρούτα και λαχανικά, ενώ και σε άλλες λαϊκές δημιουργήθηκαν σκηνές έντασης.

Στο περιθώριο της διανομής προϊόντων στον Κολωνό, τρεις υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του ΣΥΡΙΖΑ που μοίραζαν φυλλάδια δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους. Ένας από τους υποψήφιους κατήγγειλε στον ΣΚΑΙ ότι δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα, τα οποία στη συνέχεια εξαφανίστηκαν και έκανε λόγο για χρυσαυγίτες. Από την πλευρά τους, οι παραγωγοί αρνήθηκαν ότι έχουν ανάμιξη στο επεισόδιο.

Οι παραγωγοί μοίρασαν τα προϊόντα τους σε επτά περιοχές της Αττικής: Άνω Νέα Σμύρνη στην οδό Ελλησπόντου, στο Περιστέρι στον Άγιο Αντώνιο, στον Κολωνό στην οδό Επιδαύρου, στη Δραπετσώνα στην οδό Ρήγα Φεραίου, στη Νίκαια στην οδό Φιλαδελφείας, στο Μενίδι στο Δημαρχείο (Μποσδα) και στην Ελευσίνα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: