12 Σεπτεμβρίου 2014

Με αγρότες και κτηνοτρόφους του Τυχερού και των Φερών συναντήθηκε ο Βαγγέλης Αποστόλου

Το Τυχερό επισκέφτηκε την Πέμπτη 11/9 στις 9:30 π.μ , ο  τομεάρχης αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ  Βαγγέλης Αποστόλου
Ο Βουλευτής συνοδευόμενος από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου επισκέφτηκε κτηνοτροφικές μονάδες στο Τυχερό που τα ζώα θανατώθηκαν λόγω της ευλογιάς . Στην κτηνοτροφική μονάδα που μετατράπηκε σε νεκροταφείο άκουσε τους κτηνοτρόφους να του εκφράζουν τα παράπονα τους και τη λύπη τους για τα ζώα που έχασαν.


Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στις Φέρες, όπου στις 10:30 είχε σύσκεψη με φορείς των αγροτών και κτηνοτρόφων όπως και μεμονωμένων  πληγέντων και μη αγροκτηνοτρόφων .
Ο κ. Αποστόλου άκουσε με προσοχή τα αιτήματα των πληγέντων κτηνοτρόφων από τον πρόεδρο τους κ. Δουνάκη Κώστα, ο οποίος ανέλυσε όλα τα θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους του με λεπτομέρειες.


Ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε τις προτάσεις το κόμματος του και απάντησε για τον τρόπο που μπορούν να δοθούν λύσεις στα προβλήματα .
Υποσχέθηκε να προωθήσει τα προβλήματα των πληγέντων από τις ζωονόσους  κτηνοτρόφων σε κεντρικό επίπεδο.





Ο κ. Αποστόλου εμφανίστηκε πλήρως ενημερωμένος για τα αγροκτηνοτροφικά ζητήματα, πολλά από τα οποία έχει καταθέσει στη βουλή με ερωτήσεις του .

Οι εκπρόσωποι των κτηνοτρόφων εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τον τρόπο που
διεξήχθη η συζήτηση, και για τις απαντήσεις που πήραν.
http://gkatzios.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: