12 Σεπτεμβρίου 2016

Συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα στη 81η ΔΕΘ (Συνεχής ενημέρωση)



Σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης απάντησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στην 81η ΔΕΘ η οποία διήρκεσε 2 ώρες και 24 λεπτά. Εκτίμησε ότι είμαστε πολύ κοντά σε μια οριστική λύση για το χρέος, διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει ανάγκη λήψης νέων μέτρων καθώς όπως είπε τα έσοδα πάνε καλά.
            
Απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο εκλογών τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα κυβερνητικής σταθερότητας. Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στον οδικό χάρτη εξόδου από την κρίση και τις φοροελαφρύνσεις που σχεδιάζονται για την ανακούφιση από τα βάρη της πλειοψηφίας των πολιτών. Επανέλαβε για άλλη μια φορά τη δέσμευση της κυβέρνησης για το δημόσιο χαρακτήρα του νερού και της ενέργειας.

Απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων από κανάλια που δεν έλαβαν τηλεοπτική άδεια στο διαγωνισμό τονίζοντας ότι η κυβέρνηση θα κάνει ότι είναι δυνατό για να μη χαθεί καμία θέση εργασίας, ενώ πρόσθεσε ότι ήδη εξετάζονται προγράμματα στο υπουργείο Εργασίας που θα δίνουν σημαντικά κίνητρα για την πρόσληψή τους.
Επιμέλεια - Κείμενο: Κατερίνα Μπρέγιαννη
Αλ. Τσίπρας: Εμείς προωθώντας και υλοποιώντας την απλή αναλογική έχουμε μια άλλη αντίληψη. Η χώρα πρέπει να προχωρήσει με κυβερνήσεις συνεργασίας και σε αυτή τη λογική θα είμαστε πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: