30 Μαρτίου 2014

Επίσκεψη υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Εβρου Χρήστου Δούκα στο Διευθυντή του Νοσοκομείου Αλεξ/πολης‏

                             


Την Πέμπτη 27/3/14 επισκέφθηκε τον Διοικητή του Νοσοκομείου Αλεξ/πολης κ. Δημήτρη Λαζόπουλο ο υποψήφιος  Αντιπεριφερειάρχης Εβρου κ. Χρηστος Δουκας συνοδευόμενος από τους κ. Γιώργο Καίσα, Γιάννη Νενεδάκη και Κώστα Κυργιαλάνη.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και τονίστηκε από τη Διοίκηση η οικονομική στενότητα η οποία υπάρχει καθώς και οι δυσκολίες που προκύπτουν από την μείωση των κονδυλίων από το 2010 και μετά. Κατ έτος μειώνονται τα κονδύλια κατα 10 με 15%.
Ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης κ. Δούκας Χρ. δήλωσε ότι το ενδιαφέρον και η συνεργασία σε ένα τόσο κρίσιμο και σοβαρό θέμα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
Επίσης τονίσθηκε ότι για τη ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ η περίθαλψη και γενικά η πρόσβαση των πολιτών στις υπηρεσίες υγείας είναι δικαίωμα τους και ότι η πολιτεία έχει την υποχρέωση να τους την εξασφαλίζει. Ειδικά στις σημερινές συνθήκες τις κρίσης ,πρώτο μέλημά μας είναι ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ανεξάρτητα ταμείου η ασφάλειας να δικαιούνται ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.
Προς αυτη την κατεύθυνση θα αγωνιστούμε ώστε να υπάρχουν ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΥΝΧΡΟΝΕΣ και να προσφέρουν υψηλού επιπέδου περίθαλψη. Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: